1404-08-19 07:22
68
0
95849
مدیرکل کمیته امداد گلستان خبر داد:

حمایت کمیته امداد از ۵ هزار خانواده جدید

مدیرکل کمیته امداد گلستان گفت: با دستور رئیس کمیته امداد کشور، پنج هزار سهمیه جدید برای حمایت از خانوارهای نیازمند دهک‌های یک تا سه در استان گلستان اختصاص یافت.

 عیسی بابایی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»؛ با بیان این خبر گفت: این تصمیم باهدف گسترش پوشش حمایتی و ارتقای خدمات رفاهی مددجویان اتخاذ شده است.

مدیرکل کمیته امداد گلستان، اعلام کرد: هم‌اکنون بیش از ۸۵ هزار خانوار در استان تحت حمایت این نهاد قرار دارند و ماهانه حدود ۱۵۰ میلیارد تومان مستمری دریافت می‌کنند.

وی افزود که کمیته امداد در کنار بیش از ۶۰ نوع خدمت معیشتی و توانمندسازی، طرح‌های جدیدی برای توسعه اشتغال و انرژی‌های تجدیدپذیر در دست اجرا دارد.
 بر اساس این گزارش، اولین مزرعه خورشیدی حمایتی استان با همکاری استاندار گلستان شکل می‌گیرد.

دو قطعه زمین برای احداث نیروگاه‌های سه مگاواتی خورشیدی اختصاص‌یافته و مقدمات اتصال آن‌ها به شبکه برق فراهم شده است. استاندار گلستان نیز برای توسعه اشتغال در این زمینه اعلام همکاری کامل کرده است.

بابائی همچنین گفت: در سال جاری برای ایجاد بیش از ۵ هزار و ۶۰۰ فرصت شغلی، حدود یک هزار میلیارد تومان اعتبار تخصیص‌یافته است و با همکاری بانک‌های استان، تا پایان سال تمام اعتبارات حوزه اشتغال جذب خواهد شد.

مدیرکل کمیته امداد از تخصیص زمین برای ساخت اردوگاه دانش‌آموزی در روستای قرن‌آباد گرگان خبر داد و افزود: اجرای این طرح گامی مهم در فراهم‌سازی امکانات آموزشی برای دانش‌آموزان محروم خواهد بود.

وی در بخش دیگری از سخنانش به اقدامات حوزه مسکن اشاره کرد و گفت: طی چند سال اخیر بیش از ۴ هزار واحد مسکونی برای مددجویان ساخته شده و مشکل مسکن روستایی تا حد زیادی مرتفع شده است.

همچنین با حمایت مسئولان استانی و نماینده مردم گرگان و آق‌قلا، چهار هکتار زمین برای احداث بیش از ۴۰۰ واحد مسکن شهری اختصاص‌یافته است تا بخشی از مشکلات جامعه مددجویان شهری نیز برطرف شود.

انتهای خبر/
 

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.