مدیرعامل منطقه آزاد اینچهبرون از آغاز واردات خودرو به منطقه آزاد اینچهبرون پس از ۱۰ ماه پیگیری خبر داد.
حسن ملکحسینی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» از راهاندازی موفقیتآمیز فرآیندهای گمرکی واردات خودرو به این منطقه خبر داد و اعلام کرد: مقدمات این امر پس از حدود ۱۰ ماه تلاش شبانهروزی فراهم شده است؛ این اقدام در پاسخ به یکی از مطالبات اصلی مردم مناطق آزاد صورت گرفته است.
به گفته مدیرعامل، با حمایتهای استانداری و مصوبات شورای تأمین، منطقه آزاد اینچهبرون موفق شد به عنوان اولین منطقه آزاد جدید، فرآیندهای قانونی واردات گمرکی را تکمیل کند.
وی افزود: شرکتهای متقاضی در مرحله اول انتخاب شدهاند و به زودی شاهد آغاز کامل فرآیند واردات خواهیم بود. مقدمات کار کاملاً مهیا شده و این دستاورد بزرگ نشاندهنده عزم مجموعه بر اجرای کامل قوانین و تسهیل تجارت در منطقه است. مدیرعامل تأکید کرد که منطقه همچنان در خدمت همه سرمایهگذاران و تجار خواهد بود.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد : واردات خودرو در کنار سایر کارکردهای اقتصادی، یکی از اقلام ویترینگونه مورد انتظار مردم در مناطق آزاد بوده است.
انتهای خبر/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد