1405-01-26 14:02
36
0
96986
فعال اقتصادی گلستان تاکید کرد:

کریدور شمال به جنوب گذرگاه امن اقتصادی

فعال اقتصادی گلستان گفت: کریدور در مسیر شمال به جنوب، با اتکا به حسن همجواری و مرزهای امن با کشورهای حوزه سی‌ای‌سی می‌تواند مسیری بسیار امن برای تبادلات اقتصادی کشور باشد.

رضا مبصری در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی«گلستان ما» گفت: با توجه به حملات ددمنشانه دشمن که زیرساخت‌های کشور را تهدید می‌کند، فضای عدم قطعیت شدیدی شکل گرفته است.

فعال اقتصادی گلستان ادامه داد: تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی می‌خواهند بدانند آیا ساختار حمایتی برای پشتیبانی از ادامه تولید وجود دارد یا خیر.

مبصری بیان کرد: کریدور در مسیر شمال به جنوب، با اتکا به حسن همجواری و مرزهای امن با کشورهای ترکمنستان، قزاقستان، ازبکستان و دیگر همسایگان، می‌تواند مسیری بسیار امن برای تبادلات اقتصادی کشور باشد.

وی افزود: با آغاز جنگ و ایجاد محدودیت در بنادر جنوبی، اکنون بهترین زمان است تا از این تهدید، فرصتی برای کشور بسازیم.

مبصری گفت: این فرصت نه‌تنها برای استان گلستان، بلکه برای کل کشور اهمیت دارد، با اتکا به مبادی ریلی و زمینی موجود، می‌توان بندر خشک را به‌صورت واقعی راه‌اندازی کرد.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.