1404-03-12 00:10
216
0
94349
فرمانده سپاه آق‌قلا:

احیای اندیشه امام، راه نجات نسل امروز

فرمانده سپاه آق‌قلا با تأکید بر ضرورت زنده نگه داشتن آرمان‌های امام خمینی(ره)، تبیین اندیشه‌های ایشان برای نسل جدید را مأموریتی حیاتی در برابر جنگ روایت‌ها دانست و گفت: انتقال پیام امید، عزت و خودباوری به جوانان، رسالت راهبردی امروز نیروهای انقلابی است.

یعقوب مصطفی‌لو، در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، با تأکید بر اهمیت راهبردی حفظ و ترویج اندیشه‌های امام خمینی(ره)، مأموریت امروز نیروهای مؤمن به انقلاب را «زنده نگه داشتن آرمان‌های امام» و تبدیل این اندیشه‌ها به گفتمان زنده و جاری در بطن جامعه عنوان کرد.
وی تصریح کرد: اگر قرار است انقلاب اسلامی زنده بماند و در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی حرکت کند، باید امام آن انقلاب هم در ذهن و ضمیر نسل‌ها زنده بماند؛ نه صرفاً در شعار، بلکه در فکر، رفتار، و سبک زندگی هم شاهد آن باشیم.

مصطفی‌لو با اشاره به نقش کلیدی نهادهای فرهنگی و انقلابی در تبیین اندیشه‌های امام برای نسل جوان گفت: امروز دشمن با ابزارهای پیچیده رسانه‌ای تلاش می‌کند هویت نسل جدید را دچار اختلال کند؛ اما راه مقابله با این جنگ نرم، برانگیختن روح امید، عزت، و خودباوری است؛ همان چیزی که در کلمات و راه امام خمینی(ره) متبلور بود.

وی با بیان اینکه اندیشه امام سرشار از روحیه مقاومت، عزت‌طلبی و کرامت انسانی است، افزود: اگر این مفاهیم بلند به صورت صحیح و هنرمندانه به نسل جوان منتقل شود، نه‌تنها آنان را در برابر تهاجم فرهنگی بیمه می‌کند، بلکه آنان را به کنشگران فعال در میدان پیشرفت کشور تبدیل خواهد کرد.
فرمانده سپاه آق‌قلا همچنین خاطرنشان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند بازگشت به ریشه‌های فکری و اعتقادی امام هستیم، چرا که بسیاری از مسائل اجتماعی و فرهنگی جامعه با بازخوانی درست آن مبانی قابل درمان است.

مصطفی‌لو با اشاره به برنامه‌های سپاه آق‌قلا در این مسیر گفت: ما با برگزاری اردوهای تربیتی، حلقه‌های معرفتی، محافل فرهنگی و جهادی، به‌ویژه در مناطق کم‌برخوردار، تلاش می‌کنیم آرمان‌های امام را به صورت کاربردی و ملموس برای نسل جوان تبیین کنیم. در این برنامه‌ها، جوانان نه‌تنها با مفاهیم امام آشنا می‌شوند، بلکه در میدان عمل، تجربه امیدآفرینی و نقش‌آفرینی اجتماعی را هم لمس می‌کنند.

وی در ادامه با تأکید بر اهمیت روایت درست از شخصیت و اندیشه امام اظهار داشت: متأسفانه بخشی از جریان تحریف، تلاش می‌کند امام را صرفاً یک رهبر سیاسی معرفی کند، در حالی که امام یک مکتب فکری و تمدنی است که آینده‌ساز جوامع اسلامی و حتی جهانی است. سپاه موظف است در مقابل این تحریف بایستد و با تولید روایت‌های اصیل، این مکتب را به نسل جدید بشناساند.
انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.