1404-04-30 09:49
67
0
94856
مدیرعامل آب منطقه‌ای گلستان:

پروژه‌های عمرانی آب زیرسایه جنگ متوقف نشد

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان گلستان گفت: در دوران جنگ تحمیلی، تمامی پروژه‌های عمرانی این شرکت در سراسر استان، شامل پروژه‌های آبرسانی، سد و شبکه، و مهندسی رودخانه، بدون هیچ‌گونه وقفه و با جدیت تمام به اجرا درآمده‌اند.

ایرج حیدریان در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی گلستان ما با اشاره به تفاهم‌نامه‌های اخیر با سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، از جمله بنیاد مستضعفان و هلدینگ‌های مختلف در حوزه آب شرب استان از جمله بانک توسعه اسلامی گفت: این تفاهم‌نامه‌ها که حاصل دیدارهای استاندار با مسئولان و جلسات متعدد در تهران بود، اکنون در مرحله تبدیل شدن به قراردادهای اجرایی قرار دارند و امیدواریم با نهایی شدن آن‌ها، شاهد پیشرفت‌های چشمگیری در حوزه تأمین آب استان باشیم.

وی در خصوص پروژه‌های آبرسانی به شهر گرگان، به تجهیز چاه‌های حفر شده برای تأمین آب شور و ورود آن‌ها به مدار آبرسانی اشاره کرد و گفت: با وجود چالش‌هایی نظیر تلاش کردیم پروژه سد نرماب به کمبود سیمان متوقف نشود و با همدلی و همکاری دستگاه‌های اجرایی و حمایت استاندار، تلاش برای اسکان مجدد روستای جنگنده بالا با جدیت دنبال می‌شود.

مدیرعامل آب منطقه‌ای گلستان همچنین به پیشرفت پروژه‌های احداث مخازن ذخیره آب اشاره کرد و افزود: مخازن ۱۰ هزار متر مکعبی سیاهتلو و ۵ هزار متر مکعبی آلوفن تحویل شرکت آب و فاضلاب شده‌اند و مخازن گلشهر و قلعه‌حسن نیز در حال تکمیل بوده و به زودی آماده تحویل خواهند بود،همچنین، احداث سد انحرافی بونکوه با همکاری بانک توسعه اسلامی در حال اجرا است.

حیدریان با تأکید بر تشدید اقدامات حفاظتی در سدهای استان پس از وقوع جنگ تحمیلی 12 روزه رژیم صهیونیستی، اظهار کرد: بازدیدهای روزانه و گزارش‌گیری مستمر از وضعیت سدها، منجر به ارزیابی قابل قبول اقدامات حفاظتی شده است. همچنین، برگزاری ۳۷ مصوبه در جلسات مدیریت شرایط اضطراری، وظایف مشخصی را برای همکاران در حوزه‌های فنی، پشتیبانی و حفاظت تعیین کرده است.

وی به اقدامات فرهنگی و آمادگی کارکنان در شرایط بحرانی اشاره کرد و گفت: برگزاری دوره‌های آموزشی برای کاهش اضطراب، رزمایش‌های خودحفاظتی و پویش اهدای خون، نشان‌دهنده آمادگی کامل کارکنان شرکت آب منطقه‌ای و آب و فاضلاب در مواجهه با بحران‌ها است.

مدیرعامل آب منطقه‌ای گلستان در پایان، بر عزم این شرکت برای تأمین آب پایدار و مدیریت بهینه منابع تأکید کرد و گفت: با تکمیل مخازن ذخیره، ظرفیت ذخیره‌سازی آب افزایش یافته و به بهبود توزیع آب در شبکه کمک خواهد کرد تا تابستان امسال و سال‌های آینده را با کمترین مشکل سپری کنیم.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.