1404-04-22 08:19
54
0
94790
یادداشت،

حجاب سپری برای دام شیطان

علی منصوری‌رضی کارشناس رسانه در یادداشتی با عنوان «حجاب سپری برای دام شیطان» نوشت: گروه اندکی در داخل کشور از آزادی زن سخن می‌گویند امید است آنان به این یقین برسند که فرهنگ برهنگی غرب سرابی بیش نیست.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، امروز صاحبان قدرت زر و زور برای رسیدن به مطامع خود با حذف تفاوت‌ها درخلاقیت‌ها و توانمندهای مرد وزن، با شعار آزادی و تساوی حقوق زن و مرد تلاش می‌کنند تا کانون گرم خانواده‌های مسلمان را از طریق فرهنگ برهنگی مورد هجمه قرار دهند و باناتوی فرهنگی بی‌هویتی را ترویج نمایند.

قرآن فصل ممیزه زن و مرد را اینگونه بیان می‌کند «ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره‌ها و قبیله‌ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست) گرامی‌ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است!»

تفاوت و ویژگی‌های خلقتی در زن و مرد مکمل یکدیگرند به عنوان مثال جمال مهر و عطوفت زن و توانمندی او در پرورش فرزند و پاسداشت وی از حریم ارزش‌ها موجب کرامت زن در جامعه است همانگونه که عظمت روحی یک مرد در تامین آسایش و آرامش و فراهم نمودن معاش اقتصادی و جهاد اصغر از منظر الهی بر عهده مرد نهاده شده است.

هرگاه هریک از الطاف و نعمات الهی داده شده، توسط مرد و زن از دایره طبیعی خود خارج شود موجب تنزل کمالات انسانی؛ و سقوط انسان به دام شیطان می‌گردد.

روانشناختی در حوزه روانشناسی به ما می‌گوید که نوع پوشش فرد بیانگر نگرش فرد به جهان اندیشی او دارد و لزوما رفتارهای اجتماعی فرد منعکس‌کننده باورهای او به جهان هستی است.

قطعا خانم و آقایی که با پوشش مناسب و بر اساس ارزش‌ها، هنجارها و باورهای فرهنگی و اجتماعی ظاهر می‌شود از جایگاه احترام‌آمیزی برخوردار می‌شود.

لذا رفتارهای توام با عقلانیت و منطق در پوشش مناسب علاوه بر افزایش امنیت روانی جامعه، منعکس‌کننده عظمت روحی فرد در جامعه می‌باشد. شهید مطهری در کتاب مسئله حجاب می‌نویسد؛ (حجاب و پوشش، سنگر سعادت و رستگاری زنان و جامعه است، که اگر این سنگر آسیب ببیند یا فرو ریزد، عوامل سعادت و پاک زیستی آن‌ها از بین می‌رود.)

بر اساس مستندات تاریخی ایران باستان زنان و مردان در امر پوشش از جایگاه متمایزی برخودار بوده‌اند و ایرانیان هرگز حاضر به برهنگی همسران‌شان نبودند و پوشش در نزد ایرانیان همواره نوعی حریم محسوب می‌شد.

زنان ایرانی دارای حجابی بودند که کاملا بدن را می‌پوشاند و زنان پارسی از چادر استفاده می‌کردند و آن را بر روی تن خود می‌انداختند به طوری که تمام لباس‌های زیر را می‌پوشانید.

غرب برای ویران کردن فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی از زمان قاجاریه و مشروطه به شکل خزنده‌ای تلاش کرد تا بوسیله حکومت‌های دست‌نشانده خود فرهنگ ابتذال را جایگزین فرهنگ ایرانی اسلامی نماید.

نخست با واردات کالاهای مصرفی با عکس‌های زنان نیمه‌عریان اقناع‌سازی ذهن و دید را انجام داد و در گام‌های بعدی به دنبال تقویت موضع جدید، ایجاد رفتار بیرونی اقناع شونده، و ایجاد رضایت درونی و تثبیت آن به گونه‌ای که فرد با گذشته خود در تضاد ذهنی باشد.  

غرب با شعار آزادی و دفاع از حقوق زن با ابزار رسانه توانست ذائقه اجتماعی را تا اندازه‌ای تغییر دهد اما به صراحت باید اذعان نمود که دشمن، زن ایرانی را نشناخته است، زن ایرانی آنگاه که یقین کند پای اجنبی برای از بین بردن ایران اسلامی و ملت ایران مشاهده می‌شود شجاعانه از وطن و ولایت و رهبری دفاع می‌کند نمونه بارز آن را دشمن در دفاع مقدس ۸ ساله و جنگ تحمیلی ۱۲روزه مشاهده کرد.

غرب برای اجرای سیاست‌های غربگرایانه‌اش در مسئله ذبح عفت و حیاء عمومی از هیچ جنایتی فرو گذار نبوده و نیست.

قبل از انقلاب اسلامی توسط عمال خود فروخته داخلی یعنی رضا شاه، برگزاری سوگواری ابا عبدالله الحسین(ع) ممنوع شد و با یورش نظامی به متحصنین دفاع از حجاب در مسجد گوهرشاد بیش از یک‌هزار و ۶۰۰ نفر را به شهادت رسانید و تعداد زیادی از مردم مظلوم را مجروح و عده زیادی را بازداشت و زندانی نمود و در زمان پسر؛ توان دولت شاهنشاهی در جهت ترویج ابتذال فرهنگی و غارت عزت ایرانی معطوف بود.

امروز غرب، به سرکردگی امریکا با تمام قوا در یک جنگ ترکیبی به مقابله با ایران اسلامی برخاسته است. امریکا معتقد است اگر از طریق فشار اقتصادی و جنگ سخت و نیمه سخت نتوانست کشور را دچار فروپاشی نماید راهبرد جنگ روایت‌ها در تغییر ذائقه فرهنگی بیش از پیش موثر است و این جنگ بیش از چهار دهه است که توسط امریکا و نوکرانش در خارج و داخل دنبال می‌شود.

و الحمدلله ملت ایران در این چند دهه دشمن را مایوس نموده است. آنچه امروز لازم است مورد دقت قرار گیرد علاوه بر مسئله حیاتی وحدت و انسجام ملی و هوشمندی در برابر توطئه‌های رنگارنگ دشمن؛ توجه به آثار و برکات عمیق عفاف و حجاب و تبیین و ترویج آن در خانواده و جامعه حائز اهمیت است بدلیل اینکه دشمن در این بخش سرمایه گذاری زیادی داشته و دارد.

از سوی دیگر حجاب از نگاه زیبا اندیشی نه تنها محدودیت نیست بلکه مصونیت و عزت‌آفرین است. زیرا برکات پوشش زن ایرانی؛ اولا علاوه بر قوام کانون گرم خانواده موجب حفظ ارزش‌ها و کرامت انسانی می‌گردد و ثانیا در بردارنده آرامش خانواده و جامعه نیز خواهد شد.

مرد و زنی که با بی‌اعتنایی به فرهنگ ایران اسلامی در جامعه حضور پیدا می‌کند بدانند که بیشترین صدمه را به شخصیت اجتماعی خود می‌زنند و خود را در معرض دام شیطان قرار می‌دهند، ضمن اینکه ما حق نداریم برخلاف عرف و فرهنگ و قانون کشورعمل کنیم و این جرم محسوب می‌شود.

امام خمینی (ره) درباره عفاف و حجاب می‌فرماید: (ما با ترقی زنان مخالف نیستیم، با فحشا مخالفیم، با کارهای غلط مخالفیم. زن‌ها نباید گول بخورند، زن‌ها گمان نکنند که این مقام زن است که باید بزک کرده بیرون برود… این مقام زن نیست، این عروسک بازی است.)

و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در این خصوص می‌فرماید: (حجاب مایهٔ تشخص و آزادی زن است؛ برخلاف تبلیغات ابلهانه و ظاهربینانهٔ مادیگرایان، مایهٔ اسارت زن نیست.)

به نظر نگارنده استارت تغییر پوشش و شکل‌گیری زیست غربگرایانه با روی کارآمدن رضا شاه و فرزندش علاوه بر رویکرد حاکمیتی؛ از سوی فرنگ برگشته‌ها و غربگرایان نیز با تبلیغ رسانه‌های داخلی و خارجی، کشور را با چالش خود تحقیری و دوگانگی فرهنگی مواجه کردند به گونه‌ای که فرهنگ وارداتی غرب توانست در تمام شئون زندگی‌ها؛ اعم از اقتصاد، سیاست و تعاملات اجتماعی و نوع پوشش اثر مستقیم و غیر مستقیم داشته و نوع بینش اصیل جامعه ایرانی را دستخوش فرهنگ مبتذل غرب قرار دهد.

حتی باعث تغییراتی در سبک زندگی ایران اسلامی خصوصا در پوشش زنان شده است لذا راه برون‌رفت، اولا توجه به اثربخشی مثبت اصالت خانواده ایرانی اسلامی ثانیا ترویج خودباوری در اندیشه و عمل برای قشر جوان کشور ثالثا بدانیم و باور داشته باشیم که عزت‌آفرینی و مقاومت در برابر دشمن در دین‌باوری است رابعا اتکا به داشته‌ها و توانمندی‌های خود، مبنی بر اینکه؛ ما می‌توانیم استقلال و عزت خود را حفظ کنیم به گونه‌ای که امروز دنیا قدرت ایران اسلامی را باور کرده است.  

متاسفانه گروه اندکی در داخل کشور از آزادی زن سخن می‌گویند اما از بیان جایگاه رفیع ارزشی زن و کرامت نوامیس اسلامی سخنی به میان نمی‌آورند و لب فرو می‌بندند امید است که آنان به این یقین برسند که فرهنگ برهنگی غرب سرابی بیش نیست.

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.