1404-08-10 12:39
24
0
95771
در شبکه تعاون روستایی گلستان صورت گرفت؛

تولید بیش از ۶ هزار تن بذر گندم در گلستان

مدیر تعاون روستایی استان گلستان گفت: بیش از ۶ هزار و ۱۳۰ تن بذر گندم در طبقات مختلف توسط شبکه تعاون روستایی گلستان تولید و میان کشاورزان استان توزیع شد.

 به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»؛ محمدرضا جامی در گفتگو با خبرنگاران گفت: از آغاز سال زراعی جدید تاکنون ۶ هزار و ۱۳۰ تن بذر گندم در طبقات پرورشی، مادری و گواهی‌شده توسط واحدهای تولید بذور گواهی‌شده در شبکه اتحادیه‌های تعاون روستایی و تولید شهرستانی و استانی تولید و فرآوری شده و در حال توزیع میان کشاورزان است.

مدیر تعاون روستایی استان گلستان ادامه داد: سهمیه تخصیصی بذر گندم برای استان در سال زراعی جاری ۱۵ هزار و ۸۸۲ تن است که تاکنون حدود ۴۰ درصد آن تولید و فرآوری شده است.

جامی با اشاره به فعالیت شش سایت فرآوری بذر در گلستان اظهار کرد: سال گذشته نیز ۱۳ هزار تن بذر گندم از طریق شبکه تعاون روستایی در اختیار کشاورزان قرار گرفت.

مدیر تعاون روستایی گلستان هدف از این اقدامات را تأمین بذر مرغوب و شناسنامه‌دار متناسب با اقلیم مناطق استان، افزایش بهره‌وری و حمایت از کشاورزان برای دستیابی به درآمد پایدار عنوان کرد.

وی همچنین از آمادگی شبکه تعاون روستایی برای تأمین نهاده‌های کشاورزی، از جمله کودهای ریزمغذی، سموم و ماشین‌آلات کشاورزی از طریق بازار نهاده‌ها در گرگان و اتحادیه‌های شهرستانی خبر داد.

به گفته جامی، شبکه تعاون روستایی گلستان در راستای توسعه کشاورزی قراردادی، آماده انعقاد قرارداد و تضمین خرید محصولات شاخص و هدف الگوی کشت استان است.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.