1405-05-28 07:50
55
0
97951
مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان مطرح کرد:

گفتمان‌سازی هنر بزرگ انقلاب اسلامی

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان با تاکید بر استمرار گفتمان‌سازی گفت: هنر بزرگ انقلاب اسلامی در دهه‌های گذشته ایجاد و تقویت یک جریان مستمر گفتمانی بوده است و این مسیر نیازمند شناخت دقیق ظرفیت‌های اجتماعی، فرهنگی و رسانه‌ای است.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»؛ عباسعلی گرزین در نشست با جمعی از خبرنگاران استان با تبریک هفته خبرنگار و قدردانی از تلاش اصحاب رسانه، بر نقش رسانه در شکل‌دهی به افکار عمومی و تقویت گفتمان‌های اجتماعی تأکید کرد و اظهار کرد: خبرنگاران با اراده، خلاقیت و تلاش خود می‌توانند اتفاقات اثرگذاری را در جامعه رقم بزنند.

وی با اشاره به اهمیت مشارکت مردم در سرنوشت جامعه افزود: برای اینکه مردم در عرصه‌های اجتماعی نقش‌آفرین باشند، ابتدا باید نسبت به اهمیت و اثرگذاری نقش خود اقناع شوند و این اقناع، زمینه مسئولیت‌پذیری و کنشگری اجتماعی را فراهم می‌کند.

گرزین، گفتمان‌سازی را یکی از مهم‌ترین عوامل شکل‌دهنده به رفتار جمعی دانست و گفت: تجربه تاریخی نشان داده است که هرگاه گفتمانی توانسته بخش‌هایی از جامعه را حول یک هدف مشترک گرد هم آورد، ظرفیت ایجاد حرکت اجتماعی نیز شکل گرفته است.

وی انقلاب اسلامی را نمونه‌ای از قدرت گفتمان در ایجاد مشارکت عمومی دانست و افزود: گفتمان «شاه باید برود» در طول سال‌ها شکل گرفت، در جامعه پذیرفته شد و در نهایت به یک مطالبه عمومی تبدیل شد.

به گفته وی، قدرت گفتمان تنها به عرصه‌های سیاسی محدود نیست و در مسائل اجتماعی، فرهنگی و حتی رفتارهای روزمره نیز می‌تواند افراد را برای رسیدن به یک هدف مشترک همراه کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان با تأکید بر استمرار گفتمان‌سازی اظهار کرد: هنر بزرگ انقلاب اسلامی در دهه‌های گذشته ایجاد و تقویت یک جریان مستمر گفتمانی بوده است و این مسیر نیازمند شناخت دقیق ظرفیت‌های اجتماعی، فرهنگی و رسانه‌ای است.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.