1404-12-20 15:15
64
0
96769
حماسه حزن و ایمان؛

گرگانی‌ها عزای دو علی را برپا کردند

در بیست‌ویکم ماه مبارک رمضان، شهر گرگان شاهد حماسه‌ای از ایمان و حزن بود؛ مردمی که در اوج عزاداری مولای متقیان حضرت علی (ع)، یاد و خاطره «قائد شهید امت» را نیز زنده نگه داشتند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، در روزی که گرگان در سوگ مولای عدالت، حضرت علی (ع) اشک می‌ریخت، یاد و نام «قائد شهید امت» نیز در میان دسته‌های عزاداری طنین‌انداز شد.

مردم این شهر با پاسداشت «عزای دو علی»، سالروز شهادت امام علی (ع)، قائد شهید دامت و سالگرد رحلت مرجع عالی‌قدر آیت‌الله علوی گرگانی را نیز گرامی داشته و در صفوفی متحد، انزجار خود را از دشمنان اسلام اعلام داشتند.

در بیست‌ویکمین روز ماه مبارک رمضان، مردم ولایی و غیور گرگان در آیین باشکوه دسته‌روی و زنجیرزنی، ضمن بزرگداشت سالروز شهادت مولای متقیان حضرت علی(ع) و «قائد شهید امت»، با فریادهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» خشم و انزجار خود را از دشمنان اسلام و انسانیت اعلام کردند.

در جریان این مراسم، خیابان‌های مرکزی گرگان به سمت امامزاده عبدالله (ع) شاهد حضور پرشور هیئت‌های عزاداری بود که با نوحه‌خوانی، سینه‌زنی و زنجیرزنی، عشق خود را به امیرالمؤمنین(ع) ابراز داشتند.

در کنار حضور  پرشور عزاداری، مردم همچنین یاد و خاطره مرجع عالی‌قدر عالم تشیع، آیت‌الله علوی گرگانی را گرامی داشتند و در سالروز رحلت این عالم ربانی، نسبت به مقام علمی و معنوی ایشان ادای احترام کردند.

روحانیون حاضر در مراسم با اشاره به جایگاه برجسته آیت‌الله علوی گرگانی، ایشان را از پایه‌گذاران فرهنگ اخلاق و بصیرت در حوزه‌های علمیه دانستند و تأکید کردند که راه علم، تقوا و مقاومت که ایشان و دیگر بزرگان ترسیم کرده‌اند، چراغ هدایت امت اسلامی خواهد بود.

آیین امروز، جلوه‌ای از وحدت و ایمان مردم گرگان در پاسداشت ارزش‌های الهی و استمرار مسیر مقاومت بود؛ مردمی که با صلابت تمام، اعلام کردند راه شهیدان و عالمان ربانی تا تحقق عدالت و نابودی ظلم ادامه دارد.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.