استاندار گلستان با تاکید بر ساخت وبهره برداری از دهکده مقاومت در استان گلستان برپایی موزه های خانگی شهدا را ابتکار استان در برگزاری اجلاسیه ۴ هزار شهید گلستان دانست
به گزارش گلستان ما به نقل از کاسپین، حسن صادقلو در نشست مشترک با فرماندهی سپاه نینوا استان گلستان پیرامون اجلاسیه هزار شهید استان گلستان با اشاره به ضرورت تکریم مادران و همسران شهدا توسط مسئولان اظهار کرد: حمایت از خانواده شهدا، هدفی ارزشمند در راه دفاع از مسیر آنان است و باید نسبت به خانواده شهدا و تکریم آنان نگاهی محترمانه داشته باشیم.
وی با بیان اینکه در قبال هزینه هایی که برای شهدا انجام می دهیم مسئولیم افزود: باید در استفاده از جاذبه های سمعی و بصری و برجستگی های فن آورانه در جذب مخاطب برنامه ها تلاش کنیم.
استاندار گلستان با تاکید بر اینکه توجه به اقدامات شاخص، ماندگار و پیام دار باید در رأس اقدامات اجلاسیه قرار گیرد، خاطرنشان کرد: باید با تلفیق اعتبارات و تلفیق برنامه ها تلاش کنیم اقدامات بجا و شایسته در راستای تکریم از شهدا صورت گیرد.
صادقلو با اشاره به موضوع دهکده مقاومت در دل برنامه های اجلاسیه ۴هزار شهید استان، خاطر نشان کرد: ایجاد دهکده مقاومت را قبول داریم و باید پیگیری های زمین آن توسط معاونت عمرانی صورت گیرد.
وی طرح موزه های خانگی در منزل شهیدان را ارزشمند دانست وتاکید کرد: این طرح می تواند نوعی هویت بخشی و امیدبخشی در جامعه ایجاد نماید و نگاه محترمانه به خانواده شهدا را گسترش دهد.
گفتنی است اجلاسیه بزرگداشت ۴هزار شهید استان گلستان در آذر ماه سال جاری در گلستان برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد