وی از آسیب های فرا روی حوزه کتابخانه های عمومی و فرهنگ کتابخوانی استان گلستان و آمارهایی که از پایین بودن سرانه مطالعه خبر می دهند، ابراز نگرانی کرد و افزود: باید برای افزایش گرایش مردم به مطالعه و گسترش استقبال از کتابخانه ها راهکارهای عملی طرح و تدوین شوند.
حجت الاسلام مهدوی از نامه یکی از شهروندان به اداره ارشاد خبر داد و گفت: این شهروند گرگانی یک نانوایی به مساحت 400متر مربع در سرخواجه گرگان دارد که 50متر مربع آن را در نظر دارد به کتابخانه تبدیل کند که این اتفاق مسرت بخشی خواهد بود که علاوه بر افزایش سرانه فضای مطالعاتی نشان دهنده افزایش علاقه مردم به مطالعه و فراگیری آن در جامعه است.
مدیر اداره فرهنگ و ارشاد گرگان در بخش پایانی سخنانش به اقدامات فرهنگی این اداره اشاره کرد و از برگزاری مسابقات متعدد فرهنگی و هنری با هدف ارتقای فرهنگ کتابخوانی خبر داد.
خسروی، نماینده شهرداری گرگان نیز در این جلسه حضور داشت و افزود: بسیاری از مطالعات مردم در فضای مجازی صورت می گیرد که با احتساب به آن سرانه مطالعاتی مردم بیشتر از آماری است که اکنون اعلام می شود اما برنامه ای برای ثبت این نوع مطالعه در آمار گیری ها وجود ندارد.
انتهای پیام/
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد