1395-02-07 07:41
885
0
30927
از سوی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان؛

برنامه های فرهنگی ماه اردیبهشت بنیاد شهید گلستان اعلام شد

علی اصغر فاضلی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان برنامه های اردیبهشت ماه حوزه فرهنگی را اعلام کرد.

به گزارش گلستان ما، برنامه های فرهنگی اردیبهشت ماه بنیاد شهید استان از سوی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان به شرح ذیل اعلام شد:

2 اردیبهشت: جشن پدران آسمانی با حضور فرزندان شهدا در گلزار شهدا برگزار شد.

Golestanema28

8 اردیبهشت: اولین نکوداشت والدین شهدا به همت معاونت فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید استان و شهرستان ها و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار می شود که در همین راستا جلسات متعددی برای برنامه های پیش بینی شده و به منظور تکریم و تجلیل از پدران بزرگوار شهدا برگزار میشود.

لازم به ذکر است؛ در این مراسم از پدران گرانقدر 9 شهید مدافع حرم استان به عنوان میهمانان ویژه تجلیل و تقدیر می شود.

Golestanema28

11 اردیبشهت: به مناسبت روز معلم نشست صمیمی با فرزندان شهید فرهنگی برگزار می شود.

12 اردیبشهت: به مناسبت روز معلم مراسم تجلیل از مدیران و معلمین نمونه شاهد استان در دفتر آیت الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه در استان گلستان برگزار می شود.

15 اردیبشهت:  به مناسبت روز تئاتر مراسم تجلیل از هنرمندان ایثارگر استان با همکاری حوزه نمایشی استان گلستان برگزار می شود.

16-22 اردیبشهت: مسابقه بزرگ ورزشی ویژه جانبازان برگزار می شود.

22 اردیبشهت: همایش بزرگ جانبازان استان گلستان برگزار می شود.

لازم به ذکر است برنامه های فرهنگی مبتنی بر مراسمات و مناسبت ها بوده و سعی شده است حضور پررنگ در جامعه داشته باشد.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.