1404-04-04 10:40
62
0
94618
یادداشت؛

بدترین گناه

احمدملاشاهی کارشناس رسانه در یادداشتی با عنوان «بدترین گناه» نوشت: سرنوشت کسانی که در جنگ رسانه‌ای با دشمن هم صدا شدند بدتر از مرگ است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، سرنوشت کسانی که با موساد همکاری کردند معلوم است اما این روزها وضعیت روحی افرادی که در جنگ رسانه‌ای با دشمن هم صدا شدند بدتر از مرگ است.

از عجایب حال و هوای این روزهای زندان این است که حتی سارق، کلاهبردار و دیگر متهمان در زندان تف و لعنت می‌فرستند بر این دستگیرشدگان و می‌گویند ای وطن فروش، ای بی‌شرف و ای خائن و ...

خلاصه اینکه زندانی‌ها به رغم خلافکار بودن، خود را بهتر و آن‌ها را بدتر می‌دانند. این فضا آدمی را ناخودآگاه به یاد جهنم می‌اندازد که می‌گويند هر گروه بدکاری که وارد می‌شود گروه دیگر به خاطر تعفن گناه‌شان بر آن‌ها لعنت می‌فرستد.

نکته دیگر اینکه متهمان رسانه‌ای حتی از طرف خانواده‌شان هم به خاطر این همراهی با دشمن مطرود شده‌اند مثلا یک زن دستگیر شده، می‌گوید حتی شوهرش از او خبری نمی‌گیرد و گفته بالاخره کاری که کردی باید تاوانش را بدهی. یعنی برائت شوهر از زن بخاطر همکاری و بودن در جبهه دشمن.

این سطح ایمان و اعتقاد را ما در جنگ بدر سراغ داریم که در یک جبهه پدر بود و در جبهه مقابل پسر و این رابطه خویشاوندی هم باعث نمی‌شد که رزمندگان اسلام در جنگ دچار تزلزل شوند.

در شرایط توقف جنگ در حین اینکه بسیج عمومی برای شناسایی عوامل داخلی موساد قوت گرفته باید برای کور کردن چشم رسانه‌ای دشمن و تبیین جوانان درباره رسانه‌های اسرائیلی مثل اینترنشنال همگان بسیج شوند.

در زمان توقف جنگ باید تمام بازوان دشمن صهیونیستی را قطع کرد.

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.