1404-02-25 03:19
78
0
94096
فرماندهی انتظامی شهرستان آزادشهر خبر داد:

ردپای ۲ مال‌خر در ۲۳ فقره سرقت در آزادشهر

سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان آزادشهر شناسایی و دستگیری دو مال‌خر سابقه‌دار سیم و کابل مخابراتی و کشف ۲۳ سرقت در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» به نقل از خبرگزاری پلیس، روح‌الله اسکندریان در تکمیل این خبر اظهار داشت: در پی انجام سرقت سیم و کابل مخابراتی، مأموران پلیس آگاهی تحقیقات خود را به‌منظور شناسایی سارق یا سارقان را در دستور کار خود قرار دادند.
 وی با اشاره به تحقیقات شبانه‌روزی عوامل انتظامی، گفت: سرانجام کارآگاهان پلیس موفق به شناسایی ۲ مال‌خر سابقه‌دار سیم و کابل مخابراتی شدند که با هماهنگی قضائی، در عملیاتی منسجم آنان را به همراه مقادیر قابل‌توجهی سیم و کابل مخابراتی دستگیر کردند.
 سرپرست انتظامی شهرستان آزادشهر اضافه کرد: متهمان در تحقیقات فنی پلیس به ۲۳ فقره سرقت اعتراف که جستجو در این زمینه همچنان ادامه دارد.
 اسکندریان در پایان خاطرنشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده و سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی و با قرار مناسب روانه زندان شدند.

انتهای خبر/
 

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.