1405-01-18 14:00
48
0
96919
مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی گلستان خبر داد:

رونق تولید و اشتغال زیر سایه جنگ

مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی گلستان به تشریح موفقیت‌های این اداره کل درسال ۱۴۰۴ پرداخت و بر عزم جدی این مجموعه برای خدمت‌رسانی هرچه بهتر به مردم در سال جدید تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»؛ ایوب هلاکو در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به دستاوردهای اداره‌‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان در سال گذشته اظهار کرد: از جمله اقدامات مهم صورت گرفته، می‌توان به تشکیل شورای بحران در ابتدای جنگ رمضان اشاره کرد که با هدف آمادگی کامل در شرایط اضطراری و تأمین رفاه و امنیت روانی جامعه، تمهیدات لازم برای تحقق کامل پدافند غیرعامل و ارائه خدمات بی‌وقفه به شهروندان اندیشیده شده است؛

وی گفت: طرح کالابرگ الکترونیکی با پیگیری و نظارت کامل این اداره کل و همراهی دستگاه های متولی در استان  برابر راهبردهای وزارتخانه و استاندارمحترم در حال اجرا می باشد و الحمدلله هیچگونه نگرانی جهت تامین کالاهای اساسی نداریم

هلاکو افزود: با اضافه شدن قریب به ۱۵۰ فروشگاه جدید برای ارائه طرح کالابرگ الکترونیکی ، بیش  از۶ هزار ۸۰۰ فروشگاه در سطح استان گلستان در این رابطه فعال می باشند.

هلاکو اظهار داشت: در حوزه رسیدگی به پرونده‌های روابط کار، شاهد کاهش قابل توجه در زمان رسیدگی بوده‌ایم؛ به طوری که میانگین زمان رسیدگی از ۲۲ روز به ۱۷ روز کاهش یافته است. امیدواریم این مهم، گامی مهم در جهت احقاق حقوق کارگران و کارفرمایان و افزایش رضایت‌مندی آنان باشد.

هلاکو بیان داشت: استان گلستان، با وجود شرایط خاص جنگی، موفق شده است با پیگیری‌های مستمر و ایجاد ارتباطی سازنده با بانک‌های عامل، درصد قابل توجهی از اعتبارات اشتغال‌زایی را جذب کند.

وی همچنین بر لزوم پیگیری مشکلات کارگران و کارفرمایان تاکید کرد و گفت: از زمان آغاز جنگ رمضان تاکنون تعداد ۶۳ واحد صنعتی مورد بازدید قرار گرفته است.

وی در راستای تاکیدات وزیر محترم ،مشکلات واحدهای تولیدی به روز رصد خواهد شد ودر صورت تأثیرپذیری از جنگ تلاش میکنیم ضمن انعکاس به وزارتخانه دراستان نیز این مشکلات بررسی ومرتفع شد.

 هلاکو در پایان تصریح کرد: استان گلستان در زمینه جذب تسهیلات اشتغال‌زایی مشاغلخانگی، تعاونی‌ها، اجتماعی و روابط کار در وضعیت خوبی قرار دارد و تلاش بر این است بزودی در جهت تحقق شعار مقام معظم رهبری با نامگذاری سال جدید بنام اقتصاد مقاومتی دررسایه وحدت ملی وامنیت ملی برنامه های جامع وکامل تدوین گرددو در این راستا حفظ وخیانت از اشتغال موجود و ایجاد فرصت‌های شغلی جدید برای جوانان استان در اولویت خواهد بود.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.