1404-05-08 10:41
111
0
94917
هشدار فرمانده سپاه نینوا گلستان:

هدف دشمن شکاف بین مردم و رهبری است

فرمانده سپاه نینوا گلستان با اشاره به ناکامی دشمنان در جنگ ۱۲ روزه هدف دشمن را شکاف بین مردم و رهبری دانست.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»؛  سردار علی‌ ملک‌شاهکوهی صبح امروز در مراسم چهلمین روز  شهادت سرداران نیروهای مسلح و دانشمندان علمی و شهدای گلستان با اشاره به تلاش دشمنان برای براندازی جمهوری اسلامی اظهار کرد:  دشمنان به دنبال ایجاد شکاف و خلأ بین مردم و رهبری هستند تا از این طریق به اهداف خود دست یابند.

فرمانده سپاه نینوا گلستان با بیان اینکه دشمنان در صدد هستند با یک حمله نظامی بساط جمهوری اسلامی را جمع کنند، افزود: دشمن صهیونی و آمریکایی به این نتیجه رسیده‌اند که با ایجاد تفرقه و نفوذ در بین مردم می‌توانند به اهداف شوم خود برسند.

وی با اشاره به حمله عراق در سال ۵۹ به ایران، گفت: هدف اصلی دشمنان در آن زمان، سرنگونی انقلاب اسلامی بود و امروز نیز با همان هدف، اما با روش‌های پیچیده‌تر و ترکیبی، به دنبال ضربه زدن به نظام هستند.

فرمانده سپاه نینوا گلستان با تاکید بر لزوم هوشیاری مردم در برابر توطئه‌های دشمنان، تصریح کرد: مردم باید با بصیرت و آگاهی، نقشه‌های دشمنان را خنثی کنند و اجازه ندهند که آنها با ایجاد تفرقه و ناامیدی، به اهداف خود دست یابند.

سردار ملک‌شاهکوهی در ادامه به نقش رهبری معظم انقلاب در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان اشاره کرد و گفت: 
رهبری هوشمندانه رهبر انقلاب، همواره سد محکمی در برابر نقشه‌های شوم دشمنان بوده و با هدایت‌های ایشان، نظام و مردم ایران در برابر تهدیدات ایستادگی کرده‌اند.

وی  با تجلیل از رشادت‌های جوانان هوافضای سپاه، بر اهمیت آمادگی و هوشیاری نیروهای مسلح در برابر هرگونه تهدید تاکید کرد.

انتهای خبر/

 

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.