کارشناس ارشد مسائل سیاسی گفت: هدف مشترک هر دو جنگ تحمیلی به جمهوری اسلامی ایران جلوگیری از صدور انقلاب بوده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گلستان ما؛ علی سلیمان دوست با اشاره به شباهتهای عمیق میان جنگ تحمیلی ۸ساله دفاع مقدس و جنگ اخیر ۱۲ روزه، اظهارکرد: هر دو جنگ، تحمیلی بودند و هیچ ارادهای از سوی ایران برای آغاز آنها وجود نداشت، اما آمادگی همیشگی برای دفاع برقرار بود. نظام سلطه جهانی و ایادی آن، عاملان اصلی این تحمیل بودند.
وی با بیان اینکه هر دو رویارویی در اوج غافلگیری رخ داد، توضیح داد: در سال ۱۳۵۹، انتظار چنین حملهای را نداشتیم و در سال ۱۴۰۴ نیز، باوجود آمادگی نسبی، کیفیت و شکل حمله دشمن غیرمنتظره بود. هدف دشمن، وادارکردن ایران به تسلیم از طریق حملات سریع و رعدآسا بود.
سلیمان دوست هدف مشترک هر دو جنگ را نابودی نظام جمهوری اسلامی و جلوگیری از صدور انقلاب دانست و افزود: در هر دو مقطع، حمله هوایی اولین اقدام دشمن برای حداکثر غافلگیری و واردکردن ضربه بود.
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد