1404-07-07 08:48
119
0
95412
معاون سیاسی سپاه نینوا گلستان مطرح کرد:

سیدحسن نصرالله شهیدی به قامت یک امت

معاون سیاسی سپاه نینوا گلستان با تاکید بر اینکه «سیدحسن نصرالله» شهیدی به قامت یک امت بود، گفت: طنین صدای شهید سیدحسن نصرالله لرزه‌ای ابدی بر پیکر صهیونیسم زد.

علی خالقی با گرامیداشت یاد و خاطره رهبر جبهه مقاومت شهید سید حسن نصرالله در گفتگو با خبرنگار سرویس سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» اظهار کرد: «سیدحسن نصرالله» شهیدی به قامت یک امت بود همانطور که رهبر معظم انفلاب اسلامی درباره شخصیت ایشان فرمودند «سیدحسن نصرالله یک مجاهد کبیر بود فقط برای رضای خدا و برای پیشبرد اعتلای اسلام ناب تلاش می‌کرد و این بهترین و بزرگترین شاخصه ایشان است.

وی با بیان اینکه اخلاص و فی سبیل الله عمل کردن دومین شاخصه رهبر مقاومت بود، ابراز کرد: شهید نصرالله به صورت شبانه روزی کار می‌کردند و در رسیدن به هدف بسیار خستگی ناپذیر بودند و در مقابله با دشمن با آگاهی و هوشیاری کامل وارد می‌شدند.

معاون سیاسی سپاه نینوا گلستان با تاکید بر اینکه شهید سیدحسن نصرالله فردی با درایت، شجاع و نترس بود، ابراز کرد: این شهید والامقام علاوه بر شجاعت و درایت فردی بسیار صبور بود و با صبر امور را پیش می‌برد توکل عجیب بر خداوند داشت این تعبیری است که حضرت آقا برای ایشان به کار می‌برند.

خالقی گفت: شهید نصرالله فردی بسیار مدبر بود مدبرانه امور را هدایت می‌کرد منطقی و با صلابت بود و از همه مهمتر حقیقتاً ولایت‌مدار بود حرکت خودش را با امام تنظیم می‌کرد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر اینکه آیا با شهادت سید حسن نصرالله جبهه مقاومت متوقف شد، تصریح کرد: راه شهید سیدحسن نصرالله راه مقاومت است و مقاومت یک ایمان و تفکر است یک تصمیم قلبی و قطعی است مقاومت یک مکتب است یک مکتب اعتقادی است.

معاون سیاسی سپاه نینوا گلستان خاطرنشان کرد: این واقعه نه یک پایان بلکه اوج و آغاز فصلی جدید از ایستادگی است این دیدگاه برآمده از حقیقتی قرآنی است که مقاومت را سنت لایتغیر الهی و تنها راه رستگاری و پرهیز از خسران ابدی می‌داند.

خالقی گفت: بر اساس آموزه‌های مکتب مقاومت اراده، شناخت و فکر جهادی قابل حذف یا هضم در طرح‌های استکباری نیست این مکتب مجموعه‌ای کامل از بایدها و نبایدها و دستورالعمل‌هایی است که سعادت فرد و امت را تضمین می‌کند در این راه، ایستادگی و عدم سازش نه یک انتخاب تاکتیکی بلکه ضرورتی وجودی برای عاقبت بخیری است که پایان آن طبق وعده الهی همواره پیروزی نهایی جبهه مقاومت است.

وی افزود: نظریه جاودانگی مقاومت عمیقاً ریشه در واقعه کربلا دارد همان‌گونه که حذف فیزیکی تمامی اصحاب امام حسین(ع) و تلاش برای محو مزار مطهر ایشان نتوانست شعله عاشورا را خاموش کند شهادت رهبران جبهه مقاومت نیز تنها به تعمیق مکتب می‌انجامد.  

معاون سیاسی سپاه نینوا گلستان ادامه داد: تاریخ نشان داده است که بعد از گذشت بیش از ۱۴۰۰ سال امروز آزادگان جهان با الهام از ایثار، ایستادگی و از خودگذشتگی که شاخصه اصلی فرهنگ عاشوراست در برابر استکبار جهانی تبلور یافته و پوزه آن را به خاک می‌مالند.

خالقی با تاکید بر اینکه راه مقاومت هرگز متوقف نشده و نخواهد شد، گفت: همان‌گونه که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند: «روح سرافراز شهید روز به روز بیشتر جلوه می‌کند» این شهادت بزرگ نه تضعیف جبهه مقاومت بلکه انرژی‌ای مضاعف برای تحقق آرمان‌های بزرگ به‌خصوص آزادی قدس شریف خواهد بود.

خبرنگار: سمیرا رجبی
انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.