1404-07-13 14:00
69
0
95477
فرمانده انتظامی استان گلستان:

۲۴۰۰ خرده‌فروش مواد مخدر ظرف ۶ ماه دستگیر شدند

فرمانده انتظامی استان گلستان اعلام کرد که طی ۶ ماه گذشته، بیش از دو هزار و ۴۰۰ خرده‌فروش مواد مخدر در سطح استان دستگیر و تحت پیگرد قضایی قرار گرفته‌اند.

 سردار محمدسعید فاضل دادگر در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» ضمن تأکید بر جدیت پلیس در مقابله با این آسیب اجتماعی گفت: مبارزه ریشه‌ای نیازمند رویکردی جامع و رفع عوامل زمینه‌ساز است و تا زمانی که تقاضا برای مواد مخدر وجود داشته باشد، این چرخه معضل همچنان ادامه خواهد یافت.

فرمانده انتظامی استان گلستان اعلام کرد که طی ۶ ماه گذشته، بیش از دو هزار و ۴۰۰ خرده‌فروش مواد مخدر در سطح استان دستگیر و تحت پیگرد قضایی قرار گرفته‌اند.

دادگر وضعیت نامناسب اقتصادی و نبود اشتغال پایدار را یکی از عوامل اصلی و مؤثر در افزایش آسیب‌های اجتماعی از جمله اعتیاد دانست و بر اهمیت اقدامات پیشگیرانه اجتماعی در کنار برخوردهای قضایی تأکید کرد.

وی افزود: موفقیت بلندمدت در این حوزه منوط به چرخه چهارمحوری شامل دستگیری، درمان معتادان، نگهداری و حمایت‌های اجتماعی برای بازگشت سالم افراد به جامعه است.

فرمانده انتظامی گلستان در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت‌های پلیس امنیت اقتصادی استان اشاره کرد و گفت: تمرکز این یگان بر مقابله با جرائم سازمان‌یافته اقتصادی نظیر زمین‌خواری، رشا و ارتشا، اختلاس، پول‌شویی و سایر تخلفات است تا امنیت اقتصادی استان تقویت شود.

دادگر خاطرنشان کرد که پلیس اقتصادی، حمایت از تولید و جلوگیری از تعطیلی واحدهای صنعتی و کارخانجات را به‌عنوان یکی از اولویت‌های اصلی خود دنبال می‌کند تا ضمن مقابله با تخلفات، فضای امنی برای رونق کسب‌وکار در استان فراهم آید.

وی در ادامه به اقدامات پلیس در حوزه مبارزه با قاچاق نیز پرداخت و افزود: با هوشیاری مأموران، باندهای حرفه‌ای قاچاق خودرو در استان شناسایی و تحت کنترل قرار گرفته‌اند که نشان از عزم جدی پلیس در مقابله با تمامی انواع جرائم دارد.

سردار دادگر در پایان بر اهمیت مشارکت و همکاری جامعه و خانواده‌ها، همچنین آموزش‌های پیشگیرانه در مدارس تأکید کرد و هدف نهایی پلیس را ایجاد امنیت پایدار و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان استان عنوان کرد.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.