1393-12-12 16:00
1325
0
11353
دکتر کامی کابوسی :

نخستين همایش ملی دستاوردهاي نوين در كشاورزي در دانشگاه آزاد اسلامی گرگان برگزار می شود

دبیرعلمی نخستین همایش ملی دستاوردهاي نوين در كشاورزي ازبرگزاری نخستين همایش ملی دستاوردهاي نوين در كشاورزي در دانشگاه آزاد اسلامی گرگان خبر داد.

به گزارش گلستان ما ؛ دکتر کامی کابوسی دبیرعلمی نخستین همایش ملی دستاوردهاي نوين در كشاورزي گفت: این همایش در روز چهارشنبه 13/12/93در دانشگاه آزاد اسلامی گرگان برگزار خواهد شد.

دکتر کامی کابوسی گفت: این همایش در روز چهارشنبه 13/12/93 و از ساعت 9 صبح در تالار بزرگ دکتر عبدالقیوم ابراهیمی دانشگاه آزاد اسلامی گرگان برگزار خواهد شد.

کابوسی با توجه به سابقه تاسیس گروه کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی گرگان از سال 1366 گفت: همزمان با توسعه این رشته تحصیلی در واحد گرگان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری، برگزاری این همایش در در استان زراعت خیز گلستان یک ضرورت به نظر می رسید.

وی با بیان اینکه برگزاری این همایش ملی در استان گلستان زمینه توسعه علمی کشاورزی را بیش از پیش فراهم خواهد کرد اظهار داشت: این همایش در پنج محور زراعت و اصلاح نباتات،گیاهپزشکی، مدیریت آب و خاک، گیاهان دارویی و باغبانی برگزار خواهد شد.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی گرگان گفت:  از مجموعه 190مقاله وصول شده به دبیرخانه همایش 114 مقاله پذیرفته شده که 18 مقاله به صورت سخنرانی و 96 مقاله نیز به شکل پوستر ارایه خواهد شد.

کابوسی اضافه کرد:مهمانان ویژه این همایش دکتر مختار مهاجر رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان و مهندس علی اکبر اسفندیاری رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان می باشند.

وی عنوان کرد: هم اکنون یک بیش از 300 دانشجو در سه مقطح کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در این دانشگاه تحصیل می کنند.

دبیر علمی نخستین همایش ملی دستاوردهاي نوين در كشاورزي با توجه به  رشته های دانشکده مصوب کشاورزی دانشگاه آزاد گرگان گفت: این دانشکده در هشت رشته گرایش  کشاورزی فعال می باشد.

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.