مشاور جوان فرماندار علی آباد کتول اعلام کرد: علی آباد کتول با جاذبه های گردشگری و منابع انسانی که دارد با یک برنامه ریزی مناسب دچار توسعه و تحول خواهد شد.
به گزارش گلستان ما ؛ محمد صادق سالاری مشاور جوان فرماندار علی آباد کتول در حاشیه تور یکروزه خبرنگاران در علی آباد کتول گفت: از حضور خبرنگاران در شهرستان علی آباد کتول تشکر و قدردانی می کنم و می دانم که خبرنگاران بستر ساز توسعه می باشند.
سالاری افزود: بی شک همراهی و همدلی خبرنگاران و دولتمردان در کنار مشارکت مردم به دولت تدبیر و امید کمک خواهد کرد تا در برنامه ریزی و اجرای سندهای تحول زا با اطمینان و سرعت بیشتری کار کند .
وی با اشاره به پتانسیل های شهر علی آباد کتول خاطرنشان کرد: از نظر جمعیت و منابع انسانی و جاذبه های گردشگری و همچنین وجود شهرک های صنعتی می توان این شهرستان را آماده تحول دانست بشرطی که برنامه ریزی مناسب در این زمینه صورت گیرد.
مشاور جوان فرماندار علی آباد کتول ادامه داد: گرچه هیچ واژه ای نمی تواند زحمات خبرنگاران را جبران کند ولی امیدوارم این تور یک روزه و گردش در شهرستان علی آباد کتول بتواند مقدمه تعامل و همکاری دربخش های مختلف را بوجود بیاورد.
شایان ذکر است روز گذشته یعنی سه شنبه 4 شهریور ماه خبرنگاران استان گلستان به دعوت حوزه مشاوران جوان فرمانداری علی آباد کتول از پروژه های شهرستان بازدید کردند.
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد