1405-06-22 09:27
0
98168
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تاکید کرد:

دستور ویژه برای حل معضل اراضی وقفی گلستان

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در دیدار چهره‌به‌چهره با مردم گرگان، از پیگیری ویژه و بررسی دقیق پرونده‌های مربوط به اراضی وقفی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»؛ حسن بابایی که در سفر به استان گلستان با حضور در مسجد امام‌حسین (ع) کوی طهماسبی گرگان با مردم دیدار کرد، مشکلات و مطالبات آنان را از نزدیک شنید.

در این دیدار که با حضور رئیس‌کل دادگستری و دادستان مرکز استان گلستان همراه بود، «تعیین تکلیف اراضی وقفی» به عنوان یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های اهالی مطرح شد. در همین راستا، رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور دستورات لازم را برای رسیدگی ویژه به این پرونده‌ها صادر کرد.

همچنین محمود اسپانلو، رئیس‌کل دادگستری گلستان، ضمن استماع مشکلات نمازگزاران، دستورات تلفنی برای پیگیری فوری بخشی از درخواست‌های مردمی از سوی مدیران دستگاه‌های اجرایی صادر کرد.

گفتنی است، رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به‌منظور شرکت در نشست منطقه‌ای «اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول» به گلستان سفر کرده است. حضور در جلسه شورای قضایی استان و افتتاح ساختمان جدید اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان گمیشان، از دیگر برنامه‌های سفر وی به این استان اعلام شده است.

 

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.