1394-07-23 18:11
5
22108

انتقاد شدید پائین محلی از جمع کردن بنر هیات های مذهبی / عاملین جمع کردن بنرها باید تنبیه شوند

نائب رئیس شورای شهر گرگان گفت : با جمع کردن بنر و پارچه هیات های مذهبی در دهه محرم به شدت مخالف هستم .

به گزارش گلستان ما ؛ نائب رئیس شورای شهر گرگان از جمع کردن بنرهای هیات های مذهبی به شدت انتقاد کرد و گفت: با جمع کردن بنر و پارچه هیات های مذهبی در دهه محرم به شدت مخالف هستم .

وی ادامه داد: کسانی که این کار را انجام دهند نه امام حسین (ع) را می شناسند نه طرفداران امام حسین (ع) را ، این کار به شدت اشتباه بوده و باید عاملین آن تنبیه شود.

نتوانستیم هیات های مذهبی را بدرستی حمایت کنیم

پائین محلی در ادامه اذعان داشت: در بسیاری از شهرها شهرداری در سیاه پوش کردن شهر برای محرم پیش قدم می شود و هیات های مذهبی را هم حمایت می کنند.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: ما در گرگان متاسفانه نتوانستیم هیات های مذهبی را با توجه به مصوب ای که در شورا داشتیم بدرستی حمایت کنیم .

نائب رئیس شورای شهر گفت: شیعیان بعد از شهادت امام حسین (ع) مدت ها است که شهر ها و روستا ها را سیاه پوش می کنند و برای سید الشهداء عزاداری می کنند و باید به اعتقادات مردم توجه بیشتری نمود و این قبیل اقدامات را حمایت کرد نه اینکه بنر ها را جمع کنند.

انتهای پیام/

 

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

یاسین

بسم الله الرحمن الرحیم.باسلام وعرض تسلیت ایام سوگواری.درود وخدا قوت به جناب آقای پائین محلی که دغدغه این عزیزان بزرگوار باعث دل گرمی و تسکین بچه هیئتی ها و عزاداران حسینی که در پی ... یکسری افراد ....که هیچ تعصبی به آرمانهای اسلام انقلاب و شهیدان این راه الهی ندارند. و با کندن بنر و نشانه های ظاهری ایام محرم که خود ایجاد تلنگر و یادآوری حماسه عاشورا را ترسیم می نماید.این ... را به اوج رسانده اند.

0
0
پاسخ
1394-07-23 16:06
علی

درود بر آقای پائین محلی مرد حزب اللهی و انقلابی شورای اسلامی شهر گرگان خداوند شما را حفظ کند انشاالله.

0
0
پاسخ
1394-07-23 16:08
حمید

گویا این یکی از کاربرد های داس است که شهرداری محترم بسیار مفید ازش استفاده کردداس را سر چوب های بلند می بندد و بنر هایی رو که بدون مجوز نصب شده اند رو میکشند پایین.حالا شرایط مجوز گرفتن برای هر روز N تومان که هیچ تخفیفی هم برای بنر مذهبی در نظر گرفته نمیشود و با بنر های تبلیغاتی تجاری یکی است.خدا پدر شهرداری قبل رو بیامرزد که لااقل بعد از عاشورا داس میزد.ما شا الله به دولت اعتدال که کاربرد داس رو در شرایط مختلف بلدندعزیزان شورای شهر ازتون تقاضا داریم پیگیری کنید و نتیجه را اعلام کنید.ما فقط پل و زیر گذر نمیخواهیم مسلمونیم و توهین به مقدسات ما را می آزارد.

0
0
پاسخ
1394-07-24 10:59
یالثارات

سلام آقای پایین محلیتوی هفته دفاع مقدس همین شهردار نگذاشت بنر زده بشه توی شهرتوی هفته ناجا همه بنر ها رو کندچرا شهردار باوجود این همه مخالف تو شورا هنوز داره کار میکنهچون شما شورایی ها به مردم یه چیز میگید و جلوی شهردار چیز دیگهلطفا از عاشورا درس بگیرید و با مردم رو راست باشید و از احساسات پاک جوانان حسینی سوء استفاده نکنیدتاریخ قضاوت کننده این شورا هست پس کاری کنید که سر افکنده نباشید ان شاالله

0
0
پاسخ
1394-07-25 01:43
خبرنگار

تو رو خدا یکی به آقای شهردار بگه این بنرهایی که در سطح شهر زده است مبنی بر اینکه برای هر طرح و پروژه ای که در سطح شهر انجام می ده(هرچند پروژه ای خیلی کوچک) مردم سریع بنر می زنند و از آقای شهردار تشکر می کنند چه کسی اجازه نصب می دهد؟؟؟به آقای شهردار بگوئید این بنرهای تشکر که معمولا "جمعی از مردم کوی"، "جمعی از کسبه نعلبندان"، "جمعی از ..." هر از گاهی جلوی ساختمان شهرداری می زنند خدای ناکرده مبلمان شهری را به هم نمی زند؟!ولی خدایی مردم ما هم خیلی با فرهنگ شدن ! خوب یاد گرفتن که اگه یکی یه کاری انجام داد سریع ازش تشکر کنن!! خدایی مردم با فرهنگی داریم. مگه نه!!!

0
0
پاسخ
1394-07-25 17:55

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.