مدیر موسسه خیریه مصباح الهدی گفت : به مناسبت ایام الله دهه فجر مراسم جشن ازدواج 114 جوان گلستانی در گنبد برگزار خواهد شد.
به گزارش گلستان ما ، حجت السلام مرتضی بذرافشان مدیر موسسه خیریه مصباح الهدی ظهر امروز (15بهمن ماه) درنشست خبری با خبرنگاران استان در گرگان اظهارکرد: این موسسه در راستای ازدواج و کمک به جوانانی که حدود یک یا دو سال است که نتوانستند مراسم ازدواج خود را برگزار نمایند فعالیت می کند.
وی ادامه داد: بحث ازدواج متولی خاصی در کشور ندارد و به همین خاطر با همکاری خیرین در جهت فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت ازدواج و تشکیل خانواده و ازدیاد جمعیت فعالیت های خود را انجام می دهیم.
حجت الاسلام بذرافشان با بیان اینکه نگاه این موسسه بیشتر به خیرین است و از خیرین می خواهد نگاه ویژه ای به امر ازدواج داشته باشند و اگر این امر تحقق پیدا نکند قطعا در آینده با مشکلات متعددی در امر ازدواج روبرو خواهیم شد، افزود: این موسسه خیره در طول مدت این ۳ سال توانسته است حدود ۴۰۰ خیر را در استان گلستان و سطح کشور و حتی خارج از کشور شناسایی کند.
وی در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر بالغ بر 2۰۰۰ نفر در امر ازدواج در استان گلستان به این موسسه معرفی شدند و سالانه حدود ۳۰۰ زوج را با برگزاری یک مراسم ویژه ، به خانه بخت می فرستادیم ولی با کمک های خیرین در ماه های اخیر قصد داریم مراسم ازدواج را ماهانه برای 114 زوج برگزار نمائیم.
حجت السلام بذرافشان ، گفت : به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی مراسم ازدواج 114 زوج جوان در گنبد و 22 زوج در رامیان و 22 زوج در گالیکش و مینودشت برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه استان گلستان به واقع در حال معرفی شدن به عنوان پایتخت ازدواج آسان در سطح کشور است ، افزود : همه مسئولین و خیرین باید تمام تلاش خود را انجام دهند تا جوانان زودتر بتوانند ازدواج نمایند و از برکات ازدواج بهره مند شوند.
مدیر موسسه خیریه مصباح الهدی در ادامه خاطرنشان کرد: ما در این موسسه کالاهایی همچون یخچال، ماشین لباس شویی، اجاق گاز، جارو برقی، لوازم آشپزخانه و سایر اقلام زندگی به زوجین اهداء می کنیم.





انتهای پیام/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد