1394-03-13 16:09
0
15652
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت در گرگان:

تنها راه زنده ماندن تفکر امام خمینی(ره) پیروی از مقام معظم رهبری است / وهابیت و مدعیان دروغین به دنبال انحراف در اسلام هستند

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت گفت: دشمن به نام شیعه و سنی وارد می شود و هیچ یک از این دو را قبول ندارد و هدفی جز انحراف در دین و ضربه زدن به اسلام ندارد.

به گزارش گلستان ما ؛ حجت الاسلام محمد حسن اختری دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) با بیان اینکه مهدویت بحث گسترده ای دارد ، اظهارکرد: همه ملت و جوانان باید مسئله امام شناسی و نقش امام در جامعه را بدانند و درباره چگونگی حکومت امام زمان (عج)تحقیق نمایند.

وی ادامه داد: امروز تعدادی از افراد فریب خورده و مزدوران استکبار جهانی در قالب اسلام و دین تلاش می کنند که مسئله اعتقاد به امام زمان و مسئله آینده بشریت را زیر سوال ببرند.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت گفت: امام خمینی (ره) با این انقلاب و با این حرکت یک حکومت و یک نظام اسلامی در حال رشد را شکل داده است.

وی با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) اسلام را زنده کرده است ، تصریح کرد: بعد از انقلاب اسلامی ایران اسلام در دیگر کشورهای مسلمان در حال رشد و شکوفایی است.

حجت الاسلام اختری اذعان داشت: در گذشته کشور رتبه 65 علمی در جهان داشته است و به برکت جمهوری اسلامی و با تلاش جوانان و دانشگاهیان توانسته است رتبه های مناسبی را بدست بیاورد و در برخی از رشته ها حتی رتبه 3 و 4 را در جهان داریم.

امام خمینی(ره) تمام معادلات جهانی را با انقلاب اسلامی به هم ریخته است

وی با تاکید براینکه امام خمینی(ره) تمام معادلات جهانی و منطقه ای را با انقلاب اسلامی به هم ریخته است ، خاطرنشان کرد: امروز 5 +1 چند سال است که با ایران می نشیند و مذاکره می کند تا بتواند بر روی مسئله هسته ای با ما به نتیجه برسند.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت تصریح کرد: اینها همان افرادی بودند که با یک اشاره تاج و تخت و نخست وزیر را در کشور ما تغییر می دادند ولی امروز در برابر نمایندگان ملت ایران زانو زده اند که بخواهند با ما مذاکره انجام دهند و این نشان از عظمت انقلاب است.

وی تنها را زنده ماندن تفکر و تداوم حرکت راه امام را پیروی از مقام معظم رهبری دانست و افزود: امروز نامه مقام معظم رهبری به جوانان اروپا باعث شده هر یک از جوانانی که این نامه را می خوانند تحولی در آنها شکل بگیرد.

حجت الاسلام اختری بصیرت داشتن را توجه به تاریخ و عبرت گرفتن از آن دانست و گفت: قدرت های بزرگ در گذشته وجود داشته اند که امروز اثری از آنها نیست و بدانید که آینده متعلق به اسلام است.

هرکس بخواهد ولی فقیه را تضعیف کند انقلاب و امام را تضعیف کرده

وی ادامه داد: امروز وهابیت و مدعیان دروغین از راه های مختلف به دنبال انحراف در اسلام هستند و باید هوشیار باشیم تا فریب آنها را نخوریم.

دبیر کل مجمع جهانی اهل بیت تاکیدکرد:هرکس بخواهد ولی فقیه را تضعیف کند انقلاب و امام را تضعیف کرده است.

وی با بیان اینکه ولایت فقیه محور دین است ، افزود: هرکس به هر عنوانی بخواهد در مسیر ولی فقیه تشکیک وارد کند در واقع از خط امام انحراف پیدا کرده است.

حجت الاسلام اختری در ادامه اذعان داشت: وحدت و یکپارچگی جامعه اسلامی عامل حفظ نظام است و دشمن می خواهد به روش های مختلف این وحدت را از بین ببرد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: دشمن به نام شیعه و سنی وارد می شود و هیچ یک از این دو را قبول ندارد و هدفی جز انحراف در دین و ضربه زدن به اسلام ندارد.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.